Politie zoekt getuigen van achtervolging en arrestatie

donderdag 12 mei 2016

Duiven-Arnhem - In het onderzoek naar de gebeurtenissen rondom de arrestatie van een 49-jarige Arnhemmer op dinsdagavond 3 mei na een achtervolging is de politie op zoek naar getuigen.

Politieagenten zetten de achtervolging in na een melding die donderdagavond omstreeks 19.00 uur. Daarbij was door getuigen gezien dat er bij een pand aan de Nieuwgraaf in Duiven diefstal was gepleegd. De daders, twee vrouwen en een man, zouden in een auto zijn weggereden. 

Kort daarop kregen agente de auto in het vizier waarna een achtervolging ontstond door onder meer Velp en de wijk Presikhaaf in Arnhem. Op de De Houtmanstraat lukte het de wagen klem te rijden en de hevig tegenstribbelende Arnhemmer aan te houden. De twee vrouwen van 55 en 57 jaar, beiden ook uit Arnhem, hadden op de Waterstraat in Velp eerder kans gezien de auto te verlaten. Zij zijn later ook aangehouden.

 

In het onderzoek naar wat er zich tijdens de achtervolging heeft plaatsgevonden is de politie op zoek naar getuigen, die daar iets van gezien hebben of gehoord. Getuigen die filmpjes hebben gemaakt van de achtervolging en of de arrestatie kunnen die uploaden via het meldformulier de website www.politie.nl. Voor tips of informatie is de politie ook bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

(2016217355)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich