Overvallers restaurant verjaagd door personeel

donderdag 12 oktober 2017

Didam - Personeel van een restaurant aan de Kerkstraat in Didam heeft door kordaat optreden een overval weten te verijdelen. Er is niemand gewond geraakt, de politie zoekt getuigen.

Woensdagavond 11 oktober omstreeks 19.35 uur werd er aan de achterkant van het restaurant aangebeld. Een man en een vrouw vroegen de weg. Toen de eigenaar zich omdraaide ontstond er een worsteling. Koks uit het restaurant schoten de eigenaar meteen te hulp. De daders zijn vervolgens in een zwarte Volkswagen Polo gestapt en weggereden.

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u die avond een nieuw model zwarte Volkswagen Polo zien rijden of bent u getuige van dit incident? Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000. Ook is het tipformulier hieronder beschikbaar en is het mogelijk om beeldmateriaal te uploaden of op andere wijze aan te bieden aan de politie. 

2017471590 SP

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich