Helpt u mee onze communicatiemiddelen te verbeteren?

vrijdag 22 mei 2015

Duiven - Wordt u het liefst tegen inbrekers gewaarschuwd via Facebook? Of heeft u liever dat de politie u via Twitter vraagt of u iets verdachts hebt gezien? En weet u eigenlijk hoe uw eigen wijkagent via internet te vinden is? De politie wil graag weten hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op dinsdag 26 mei naar Duiven toe. U kunt daar als inwoner uw mening geven over de communicatie door de politie, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek.

Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal isaangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoeknaar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelenwaar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, depolitie app, folders of social media accounts (Facebook en twitter).

Op dinsdag 26 mei staat de politietruck van 10.00 tot 16.00 uurop de Rijksweg in Duiven, op het parkeerterrein bij de bibliotheek en de Lidl. Ukunt in de truck een enqute invullen over de verschillende communicatiemiddelendie de politie gebruikt. De wijkagenten van Duiven zullen aanwezig zijn. U kuntmet hem/haar in gesprek. Uw wijkagent kan u bijvoorbeeld advies over woning- enauto-inbraken. Daarnaast sluiten ook de gemeente, jongerenwerk en buurtpreventieaan.

Ook zal er informatie beschikbaar zijn over burgernet. Speciaalvoor de kinderen is er een politiemotor en ?auto aanwezig. Daarmee kunnen zij opde foto.We zien u graag op 26 mei tussen 10.00 en 16.00 uur in Duiven!

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich