Dode en zwaargewonde bij ongeval Duiven

maandag 17 juni 2013

Duiven - De identiteit van de twee mannen die gisteren betrokken waren bij een ernstige aanrijding in Duiven aan de Vergertlaan is bekend. Het zijn twee mannen uit Duiven van 31 en 34 jaar oud. De 34-jarige man is overleden aan zijn verwondingen. De ander ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde gisterenavond omstreeks 21.30 uur. Meteenwerd groot alarm geslagen. Alle hulpdiensten werden opgetrommeld. Een omstanderbevrijdde n van de inzittendenuit de auto. Hulpdiensten haalden de andereruit.

Wat er precies is voorgevallen en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, wordtonderzocht. Op dit moment is het onderzoek in volle gang en kunnen daar geenmededelingen over worden gedaan.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen diemenen wat gezien te hebben. Heeft u informatie, meld dit bij de politie. Dit kanvia het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt udeze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer0800-7000.

2013063580

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich