Drie aanhoudingen na openlijke geweldpleging

zaterdag 29 juni 2013

Zevenaar - Rond 03.30 uur op de vroege zaterdagochtend hielden agenten drie jongemannen aan na een vechtpartij. Dit was op het Raadhuisplein in Zevenaar.

Politiemensen waren juist in een horecagelegenheid bezig met het slachtoffervan een mishandelingtoen buiten op straat een hoop tumult ontstond. De agentenzagen dat buiten twee personen door een groep van ongeveer 15 personenmishandeld werden. De groep stoof bij het zien van de agenten uiteen en rendeweg.

Bij nader onderzoek bleek dat n van de op straat mishandelde mannen -eenman van 47 jaar uit Zevenaar- de verdachte was voor de mishandeling van de mandie inde horecagelegenheid met de politiemensen in gesprek was. De 47-jarigevertelde dat hij de andere man geslagen had nadat deze op zijn beurt de vriendvan zijn dochter had mishandeld. Vervolgens hadde groep van 15 mensen weer de47-jarige en een vriend van diens zoon aangevallen.

Meerdere mensen liepen letsel op bij het incident. De politie hield op basisvan verklaringen drie personen aan. Dit betreft mannen uit Zevenaar van 21, 21en 19 jaar oud. Ook de 47-jarige wordt nog als verdachte gehoord.

De politie zoekt uit wat er precies gebeurd is en maakt proces-verbaal op.

2013068725

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich