Politie ontdekt hennepkwekerij in woning

woensdag 18 maart 2015

Zevenaar - Politieagenten ontdekten op woensdag 18 maart een hennepkwekerij in een woning aan de Beneluxstraat. De kwekerij kwam aan het licht nadat het getuigen eerder was opgevallen dat er geen sneeuw op het dak van de woning lag, terwijl dit in de buurt wel het geval was.

Na de melding dat er geen sneeuw op het dak lag, verrichte depolitie verder onderzoek. Dit leidde woensdag tot een zoeking. In de woningtroffen agenten een in werking zijnde hennepkwekerij aan met 421 planten. Deplanten en de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De tweebewoners van de woning, een man en een vrouw, werden aangehouden.

Een hennepkwekerij, daar wil je niet naast wonen!

De elektriciteit voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. In eenwoonwijk kan dit leiden tot levensgevaarlijke situaties. De stroomvoorzieningvan hennepkwekerijen is vaak slecht aangelegd. De kans op kortsluiting enoververhitting met brand als gevolg is groot. Daar wil je niet naast wonen! Neemdaarom contact op met de politie als u het vermoeden heeft dat er in uw buurteen hennepkwekerij zit. Melden kan via 0900-8844. U kunt ook anoniem melden viatelefoonnummer 0800-7000.

2015072215

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich