Zevenaarse slachtoffer misdrijf; ex-vriend aangehouden

woensdag 24 juli 2013

Zevenaar - De vrouw die dinsdagochtend 23 juli levenloos in een woning aan de Spaakstraat werd aangetroffen, is het slachtoffer geworden van een misdrijf. Het gaat om de 30-jarige bewoonster. Laat op de avond is in Duitsland haar 32-jarige ex-vriend als verdachte aangehouden. Een Team Grootschalig Opsporing stelt een onderzoek in.

Melding

De alarmcentrale 112 kreeg rond 07.20 uur een melding over de vrouw, waaroppolitie- en ambulancepersoneel naar de woning gingen. Ook werd er eentraumahelikopter opgeroepen

Onduidelijke doodsoorzaak

Al snel bleek, dat het slachtoffer was overleden en detraumahelikopter werd afgezegd. Aangezien er geen directe duidelijkheid over dedoodsoorzaak was, werd het Team Forensische Opsporing opgeroepen voor eensporenonderzoek.

Slachtoffer misdrijf

De omgeving van de woning werd afgezet en de politiemedewerkerswerkten vanuit een zogenaamde PD-Unit. Tijdens dit onderzoek werd duidelijk datde vrouw het slachtoffer was geworden van een misdrijf.

TGO

In de loop van de middag werd er een Team Grootschalig Opsporing(TGO) opgeroepen. Rechercheurs uit de hele Eenheid Oost-Nederland begonnen onderandere met een buurtonderzoek.

Aanhouding

Laat op de avond werd in Duitsland haar ex-vriend aangehouden.Het onderzoek is in volle gang en in deze fase worden verder geen mededelingengedaan.

Tips

De politie vraagt mensen die voor dit onderzoek informatiehebben om contact op te nemen met 0900 ? 8844.

Dit kan ook via e-mail. Het adres is:denver@gelderland-midden.politie.nl2013078176

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich