Onderzoek ongeval Duiven

donderdag 20 juni 2013

Duiven - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval van zondagavond in Duiven aan de Vergertlaan. Bij het ongeval raakten een 31-jarige inwoner van Duiven ernstig gewond en kwam een 34-jarige plaatsgenoot om het leven.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de groene Amerikaan waar zondageen twitterbericht over werd uitgedaan niets te maken heeft met het ongeval. Wlstaat vast dat er een verkeersconflict is geweest tussen de witte Seat en eenandere auto. De politie sprak al met diverse getuigen maar wil ook graag mensenspreken die wat kunnen vertellen over het gedrag van beide auto?s op deVergertlaan.Tijdens het onderzoek wordt ook gekeken naar eventueel aanwezigbeeldmateriaal van camera?s in de omgeving van het incident. Ook wordtonderzocht of en welke strafbare feiten er werden gepleegd door de bestuurdersvan beide auto?s.

Buurtonderzoek

Zondagavond wordt er tussen 20.00 en 22.00 uur eenbuurtonderzoek gehouden. Mogelijk dat hieruit nog nieuwe feiten naar voren komendie bij kunnen dragen tot het duidelijk krijgen van wat er precies isvoorgevallen die bewuste zondagavond. De politie is erg tevreden over depositieve bijdrage van omwonenden en getuigen.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich