Bedrijfsbrand Zevenaar niet gebleken van opzet

vrijdag 6 september 2013

Zevenaar - De brand die vanochtend vroeg, vrijdag 6 september, uitbrak in een bedrijfspand aan de Einsteinstraat in Zevenaar heeft vermoedelijk een technische oorzaak. Van enige vorm van opzet is in elk geval niet gebleken. Dat blijkt uit een eerste technisch onderzoek van de afdeling Forensische Opsprong van de politie.

De brand brak rond kwart over zes uit in het magazijn van eenfabriek waar kunststoffen worden verwerkt ten behoeve van de auto-industrie. Hetvuur breidde zich zeer snel uit en werd al snel omschreven als een zeer grotebrand. Een naastgelegen bedrijf ging ook in vlammen op. Voor zover nu bekendheeft de brand verder geen persoonlijke slachtoffers geist.

Geen brandstichting

Uit het onderzoek terplaatse is gebleken dat de brand isontstaan in het magazijn. Bij het onderzoek zijn geen aanwijzingen gevonden diezouden kunnen duiden op brandstichting. Om die reden wordt er afgezien vanverder politieonderzoek. Het pand is zojuist door de politie vrijgegeven.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich