Fietsendief gezocht

dinsdag 4 maart 2014

Millingen aan de Rijn - Kekerdom - De politie is op zoek naar een man die zaterdagavond 1 maart vanaf de Heerbaan in Millingen aan de Rijn een fiets heeft gestolen. De fietseigenaar zag de man kort daarna op de gestolen fiets rijden maar de man wist te ontkomen.

De 54-jarige eigenaar van de fiets had deze zaterdagavondgeparkeerd bij een woning aan de Heerbaan. Rond 23.30 uur ontdekte hij dat defiets was weggenomen waarop hij in de buurt op zoek ging naar de gestolen fiets.

Op de Botsestraat in Kekerdomzag hij de onbekende man op zijnfiets voorbijrijden. Hij probeerde de weg voor de fietser te versperren waarbijde fietser tegen de man opbotste. Beiden mannen kwamen ten val waarop defietsendief wegvluchtte. Hierbij liet hij de gestolen fiets, beschadigd, bij deeigenaar achter.

De 54-jarige fietseigenaar heeft door de botsing onder andereschaafplekken en knieletsel opgelopen, hij heeft zich in het ziekenhuis bij deeerste hulp laten behandelen.

De politie doet onderzoek naar de identiteit van de fietsendiefen vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie. De man heeftblond haar, is rond de 20 jaar oud en rond de 1.90 meter lang. De man droeg witshirt en een oranje tuinbroek. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

(2014020755)

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Babberich | 112 alarmeringen Babberich | Goedkoop Tanken in Babberich | Supermarkten in Babberich | Weerbericht Babberich